Vintermenyen blir oppdatert 1. november og gjelder til 1. april

MENY 1

Sults kaldrøkte ørret med pisket Snø frisk krem, sesongens grønnsakskrydite og eplechips (4,7)

Vinforslag/Wine suggestion
Kein Name Niederosterreich Gruner Veltiner, Østerrike 540,-
Robin Sancerre Origine Blanc, Frankrike 730,-

Helstekt kyllingbryst med quinoasalat på ingefær, røktchili og lime, urtesalat, servert med paprikasaus 

Vinforslag/Wine suggestion
Cecilia Beretta Soave Classico, Italia 565,-
Philipp Kuhn Spatburgunder (pinot Noir) Tradition, Tyskland 730,-

Krydderkokt eplekompott med rørosrømme tilsmakt blåbær, havre og tranebær müsli (7,1)

Vinforslag/Wine suggestion
Nederburg Noble late harvest, Sør-Afrika 100,-

565,-

 

 

MENY 2

Oksecarpaccio med gremulata, smeitørkede tomater, kapers, persille og parmesan ( 7 )

Vinforslag/Wine suggestion
Charles Smith Eve Chardonnay, USA 630,-
Philipp Kuhn Riesling Tradition Trocken, Tyskland 635,-
Robert Mondavi Private Selection Pinot Noir, USA 645,- 

Urtebakt torsk med Jordskokk og mandelpotetpuré, grønn ertestuing, hvitvinssaus (4, 14, 7)

Vinforslag/Wine suggestion
Allesverloren Chenin Blanc, Sør-Afrika 595,-
Domaine Des Malandes Chablis, Frankrike 735,-

Tjukkmjølkspudding med tindvedsgele, syltatindved og rista hvit sjokolade (7)

Vinforslag/Wine suggestion
Nederburg Noble Late Harvest, Sør-Afrika 100,- pr glass

595,-

 

MENY 3

Andekonfitsalat med syltet endiv, gresskarpurre, granateplekjerner, parmesanchips og portvinsreduksjon (7)

Vinfoslag/Wine suggestion
Robert Mandavi Private Selection Pinot Noir, USA 645,-
Philipp Kuhn Spatburgunder (Pinot Noir) Tradition, Tyskland 730,-

Pepperbakt oksefilet med saus Borgogne, potet og rotfruktkake med urtesalat (3,4,9)

Vinfoslag/Wine suggestion
Allesverloren Cabernet Sauvignon, Sør-Afrika kr 610,-
Cecilia Beretta Picaie, Italia 715,-

Oreo ostekake med kondensert melk og solbærsaus (7,1)

Vinfoslag/Wine suggestion
Abbazia Moscato Spumante, Italia 85,- pr glass

675,-

 

MENY 4

Smørstekt kamskjell på oksebryst med syltet blomkål, blomkålspurre tilsmakt trøffel og saltede økologiske solsikkekjerner(14, 7)

Vinfoslag/Wine suggestion
Kein Name Neiderosterreich Gruner Veltiner, Østerrike 540,-
Domaine Des Malandes Burgongne Blanc, Frankrike 650,-

Rødvinsmarinert hjortemedaljong med brokkolini, potet og sellerirotpurre, rørte tyttebær og kremet soppsaus(14, 7)

Vinfoslag/Wine suggestion
Allersverloren Tinta Barocca, Sør-Afrika 560,-
Andre Brunel Cuvee Sommelongue Côtes du Rhône, Frankrike 625,-

Dessertdrøm med sjokoladeganache tilsmakt appelsin, lyssjokolademousse og jordbærkrem (7, 3)

Vinfoslag/Wine suggestion
Speri Recioto Delle Valpollicella, Italia 135,-  pr glass

695,-

Vegetar

Betacarpaccio med gremulata, soltørket tomater, kapers, persille og parmesan

Kålrotbiff med quinoasalat på ingefær, røkt cilli og lime og kikertspurre

Krydderkokt eplekompott med rørosrømme tilsmakt blåbær, havre og tranebær müsli

565,-

1.Korn/Cereals 2. Skalldyr/Crustaceans  3. Egg /Eggs 4. Fisk /Fish 5. Peanøtter/Peanuts 6. Soya/Soya beans 7. Melk/Milk 8. Nøtter/Nuts  9. Selleri/Celery  10. Sennep /Mustard 11. Sesamfrø/Sesame seeds 12. Svoveldioksider og Sulfitter/ Sulphur dioxide 13. Lupin/Lupin 14. Bløtdyr/Molluscs