Julebord

STOR JULEBUFFET

Ribbe og hjemmelagde medisterkaker (7)

Julepølser (7)

Kokte mandelpoteter med brun saus og surkål (1, 7)

Roastbiff, viltpaté, assortert spekemat, hjemmelaget sylte og lammerull

Bakt sjøørret med ramsløk (4)

Sporten’s hjemmerøkte laks med spennende krydder

Syltet laks (4, 10)

Gravet laks på Fru Lysholm (4, 11)

Rakefisk fra Hardangervidda (4)

Ferskvannskreps og reker (2)

Hjemmelaget krydder – og sennepssild (4, 10)

Ostefat (7)

Tilbehør
Hjemmelaget potetsalat (3, 10) og waldorfsalat (3, 7, 8,10)
Eggerøre (3, 7), gressløksaus (7), rømme (7), nyrørte tyttebær, sennepsaus (3, 10), sprø salat, remulade (3, 10), soppsalat, sylteagurk (10), pickles (10), sennep (10), rødbeter, rødløk, flatbrød (1) lefse (1, 8), nystekt brød (1, 6, 11)

Dessert
Fersk frukt
Hjemmelaget karamellpudding med karamellsaus (3, 7)
Riskrem med rød saus (7)
Multekrem (7)
Pepperkaker (1)

695,-

3-retters julemeny

Rakfisk fra Valdres servert med rømme fra Røros, lefse og rødløk 

Ribbe, julepølse og medisterkaker servert med mandelpoteter, surkål, rødlåk og brunsaus

Tjukkmjølkspudding med tindvedgele, syltatindved og rista hvit sjokolade 

595,-

JULETAPAS 

Perfekt for stående buffet i julebordtider. Deilig blanding av julemat og tapas. 

Juleribbe på karamellisert rødkål

Viltpatè med hjemmerøkt bacon

Lefse med lammerull og urtekrem (1,8)

Rakfisk i lefse med rømme og rødløk (4,7,8)

Luksus fiskekaker med fennikelremulade (3,4,7,14) 

Pepperkaker med gorgonzolakrem (7)

Laksepate med urterømme på Rørosrømme 

Sporten’s hjemmerøkte ørret (4)

Bakt gresskar med geitostkrem (7)

Saltbakte amandinepoteter med aioli (3)

Balsamicobakt sopp

Godt brød (1,6,11)

575,-

ALLERGENER

1.Korn/Cereals 2. Skalldyr/Crustaceans  3. Egg /Eggs 4. Fisk /Fish 5. Peanøtter/Peanuts 6. Soya/Soya beans 7. Melk/Milk 8. Nøtter/Nuts  9. Selleri/Celery  10. Sennep /Mustard 11. Sesamfrø/Sesame seeds 12. Svoveldioksider og Sulfitter/ Sulphur dioxide 13. Lupin/Lupin 14. Bløtdyr/Molluscs