Ca 5 % påslag vinteren 2020. Menyen byttes ut 1.november hvert år.

Vintermeny 2018/2019

Meny 1

Sults kaldrøkte ørret med sesammajones, fennikel og gresskarsalat dressert i eplevinaigretteSmoked trout with sesame mayonese, fennel and pumkin served with apple vinaigrette (fisk/fish, egg/egg, sesam/sesame)

• Roblin sancerre origine blanc – frankrike – kr. 725,-

• Condes de albarei albariño spania – kr 545,-

Langtidsstekt svinerullade fylt med eple, sennep og honning servert med fermentert kinakål, Bordelaisesaus og konfitert potet
Long-term braised pork belly with apple, mustard and honey served with fermented chinese cabbage, bordelaisesauce and

confited potatoe (sennep/mustard,fisk/fish, selleri/celery)

• Marqués de vitoria crianza 2014 – spania kr 590.00

• Allesverloren tinta barocca – sør afrika – kr 575,-

Brunostmousse med rotfruktchips og fruktkompottBrown cheese mousse with vegetable chips and fruit compote (egg/egg, melk/milk)

• Nederburg noble late harvest, sør-afrika 100,-

per glass 565,-

page1image1683104page1image3695808

Meny 2

Egengravet hjort servert med salat på syltet rødløk og kantarell, akevittmarinert
Tindveds bær, prim og hjemmebakt flatbrød
Cured deer served with salat on pickled red onion and chantrel, aquavite marinated sea buckthorn served with «prim» and

homemade flatbread (sennep/mustard, melk/milk, hvete/wheat, rug/rye)

• Kein name reinhessen trocken riesling, tyskland kr 525,-

• Philipp kuhn riesling tradition trocken kr 615,-

Ishavsrøye med skalldyrbuljong smaksatt med safran, dillbakt gulrot og Knust folvapotet tilsmakt rørosrømme

Artic char with shellfishbouillon flavored saffran, dill baked carrot and mashed potato with sour crème from røros (fisk/fish, skalldyr/shellfish, melk/milk)

• Anima de raimat blanco 575,-

• Allesverloren chenin blanc 590,-

Dessertdrøm
Sjokoladeganache med lys sjokolademousse og melonsalsa Chocolate ganache with light chocolate mousse and melonsalsa(egg/egg, melk/milk)

• Recioto delle valpolicella 115,-

per glass595,-

page2image5780688

Meny 3

Creme ninon med husets røkte torsk og sitrusmarinert julienneCreme ninon with smoked cod and citrus marinated julienne (fisk/fish, selleri/celery, melk/milk)

• Charles smith eve chardonnay 630,-

Condes de albarei albarino, spania 535,-

Andeconfit med potet- og pastinakkpuré, urtesalat og ragout på puylinserConfit of duck with potato and parsnip purée, herb salad and rogout of puy lenses (melk/milk, selleri/celery)

• Robert mondavi private selection pinot noir 615,-

• Santedame chianti classico 2014 – italia 775,-

Fløtepudding på nyr med multer og krokan
Pudding of cream made of nyr served with cloudberries and caramelized sugar (melk/milk, hasselnøtter/hazelnuts)

• Nedeburg noble late harvest 100,-

per glass675,-

page3image3723888

Meny 4

Rå kamskjellmousse på nyr med betesalat, sotet purreløk og gressløkolje Raw mousse of scallops made of nyr served with leek and chives oil (bløtdyr/molluscs, melk/milk)

• Canti gavi 565,-
• Philipp kuhn riesling tradition trocken 615,-

Hjortemedaljong med honning glaserte rotfrukter, gresskarpuré tilsmakt stjerneanis og sjokoladesausMedallion of deer with honey glazed root vegetables, pumpkinpurée flavored with star anise and chocolate sauce (selleri/celery, melk/milk)

• Cecilia beretta picaie 710,-
• Allesverloren cabernet sauvignon 595,-

Krydderkokt eplekompott med salt karamell, rørosrømme tilsmakt vanilje og havrecrumbleApple compote with salty caramell, sour cream from røros flavored with vanilla and oats crumble (melk/milk, havre/oats)

• Brown brothers orange muscat & flora, australia 90,-

per glass695,-