MENY 1

Sults kaldrøkte ørret med sesammajones, fennikel og gresskarsalat dressert i eplevinaigrette
Smoked trout with sesame mayonese, fennel and pumkin served with apple vinaigrette (4, 3, 11)

Vinforslag/Wine suggestion
Roblin sancerre origine blanc, Frankrike 725,-
Condes de albarei albariño, Spania 545,-

Langtidsstekt svinerullade fylt med eple, sennep og honning servert med fermentert kinakål, Bordelaisesaus og konfitert potet
Long-term braised pork belly with apple, mustard and honey served with fermented Chinese cabbage, bordelaisesauce and confited potatoe (10, 4, 9)

Vinforslag/Wine suggestion
Marqués de vitoria crianza 2014, Spania 590,-
Allesverloren tinta barocca, Sør-Afrika 575,-

Brunostmousse med rotfruktchips og fruktkompott
Brown cheese mousse with vegetable chips and fruit compote
(3, 7)

Vinforslag/Wine suggestion
Nederburg noble late harvest, Sør-Afrika 100,-

565,-

 

 

MENY 2

Egengravet hjort servert med salat på syltet rødløk og kantarell, akevittmarinert Tindveds bær, prim og hjemmebakt flatbrød
Cured deer served with salad on pickled red onion and chantrel, aquavite marinated sea buckthorn served with «prim» and homemade flatbread
(10, 7, 1)

Vinforslag/Wine suggestion
Kein name reinhassen trocken Riesling, Tyskland 525,-
Philipp kuhn riesling tradition trocken, Tyskland 615,-

Ishavsrøye med skallfyrbuljong smaksatt med safran, dillbakt gulrot og knust folvapotet tilsmakt rørosrømme
Arctic char with shellfishbouillon flavored saffran, dill baked carrot and mashed potato with sour crème from Røros
(4, 2, 7)

Vinforslag/Wine suggestion
Amina de raimat blanco, Spania 575,-
Allesverloren chenin blanc, Sør-Afrika 590,-

Sjokoladeganache med lys sjokolademousse og melonsalsa
Chocolate ganache with light chocolate mousse and melon salsa
(3, 7)

Vinforslag/Wine suggestion
Recioto delle Valpolicella, Italia 115,- pr glass

595,-

 

MENY 3

Crème ninon med husets røkte torsk og sitrusmarinert julienne
Crème ninon with smoked cod and citrus marinated julienne  
(4, 9, 7)

Vinfoslag/Wine suggestion
Charles smith eve chardonnay, USA 630,-
Condes de albarei albarino, Spania 535,-

Andeconfit med potet- og pastinakkpuré, urtesalat og ragout på puylinser
Confit of duck with potato and parsnip purée, herb salad and rogout of puy lenses
(7, 9,)

Vinfoslag/Wine suggestion
Robert mondavi private selection pinot noir, USA 615,-
Santedame chianti classic 2014, Italia 590,-

Fløtepudding på nyr med multer og krokan  
Pudding of cream made of nyr served with cloudberries and caramelized sugar
(7, 8)

Vinfoslag/Wine suggestion
Nederburg noble late harvest, Sør-Afrika 100,- pr glass

675,-

 

MENY 4

Rå kamskjellmousse på nyr med betesalat, sotet purreløk og gressløkolje
Raw mousse of scallops made of nyt served with leek and chives oil
(14, 7)

Vinfoslag/Wine suggestion
Canti gavi, Italia 565,-
Philipp Kuhn Riesling tradition trocken, Tyskland 615,-

Hjortemedaljong med honning glaserte rotfrukter, gresskarpuré tilsmakt stjerneanis og sjokoladesaus
Medallion of deer with honey glazed root vegetables, pumpkinpurée flavored with star anise and chocolate sauce  
(9, 7)

Vinfoslag/Wine suggestion
Cecilia beretta picaie, Italia 710,-
Allesverloren cabernet sauvignon, Sør-Afrika 595,-

Krydderkokt eplekompott med salt karamell, rørosrømme tilsmakt vanilje og havrecrumble  
Apple compote with salty caramell, sour cream from Røros flavored with vanilla and oats crumble
(7, 1)

Vinfoslag/Wine suggestion
Brown brothers orange muscat & flora, Australia 90,- pr glass

695,-

1.Korn/Cereals 2. Skalldyr/Crustaceans  3. Egg /Eggs 4. Fisk /Fish 5. Peanøtter/Peanuts 6. Soya/Soya beans 7. Melk/Milk 8. Nøtter/Nuts  9. Selleri/Celery  10. Sennep /Mustard 11. Sesamfrø/Sesame seeds 12. Svoveldioksider og Sulfitter/ Sulphur dioxide 13. Lupin/Lupin 14. Bløtdyr/Molluscs