MENY 1

Sults kaldrøkte ørret med sesammajones, fennikel og gresskarsalat dressert i eplevinaigrette
Smoked trout with sesame mayonese, fennel and pumkin served with apple vinaigrette (4, 3, 11)

Vinfoslag/Wine suggestion
Roblin sancerre origine blanc, frankrike 725,-
Condes de albarei albariño, spania 545,-

Langtidsstekt svinerullade fylt med eple, sennep og honning servert med fermentert kinakål, Bordelaisesaus og konfitert potet
Long-term braised pork belly with apple, mustard and honey served with fermented Chinese cabbage, bordelaisesauce and confited potatoe (10, 4, 9)

Vinfoslag/Wine suggestion
Marqués de vitoria crianza 2014, spania 590,-
Allesverloren tinta barocca, sør-afrika 575,-

Brunostmousse med rotfruktchips og fruktkompott
Brown cheese mousse with vegetable chips and fruit compote
(3, 7)

Vinfoslag/Wine suggestion
Nederburg noble late harvest, sør-afrika 100,-

565,-