Sporten

SportenWinterWonderland_27.jpg

Sporten er et av Oslo største og mest spesielle selskapslokaler med en kapasitet på over 200 personer. Sporten har i mange år vært selskapslokalet til hovedrestauranten på Frognerseteren. ”Sporten er unikt” har flere av våre gjester uttalt seg.

Bestill fra Sporten

67 10 99 70 eller booking@sult.no eller bestillingsskjema

Åpningstider
Lukkede arrangementer hele året
Visninger på Sporten
Kontakt daglig leder - Odd Joar Eide
92 40 69 03 eller oddjoar@sult.no

Bryllup 

sporten apr-0225-2.jpg

Sporten er populært for bryllup hele året.

Det er plass til 150 personer (m. scene) og 165 personer (u. scene) på runde bord.

På langbord kan vi plassere 180 gjester i hovedrommet, men det er mulig å plassere oppimot 250 gjester sittende til bords - om alle gulvflater benyttes.

Om sommeren er det kjempeflott å ha vielse/mottagelse ute på terrassen med utsikt over hele indre Oslofjord. Terrassen har hele 100 sitteplasser.

Kontakt oss for hjelp med planleggingen og tilbud. 

Du finner litt mer info om bryllup på våre steder på vår bryllupsside, eller send oss en forespørsel.

Selskap

Food_32.jpg

På Sporten arrangerer vi også alt fra store firmafester og konferanser, til mindre bursdagsselskap og andre markeringer. Lokalet har en stor ”wow”-faktor med sine ni meter under taket, og man blir gitt en helt spesiell følelse av å tre i Sporten sin pent oppdekkede sal.

Lokalet fungerer derimot også like godt som en uformell skistue med afterski etter firmaets aktivitetsdag.

Den flotte uteserveringen nytes med bålkos på vinteren, og er super for vielser, mottagelser og grilling på sommeren.

Sporten kan skaffe både scene og lyd-/lysutstyr, men dette påfaller leietaker.
Leie av lerret (4x4 m) og projektor har en pris på kr. 2500.
Leie av anlegg (enkel PA med 1 mikrofon - ikke trådløs) fra kr. 2500.
(Hvis vi må leie fra ekstern leverandør gjelder egne priser.)

Husleie kr. 15.000.

All servering slutter kl. 02:30, og alle gjester må forlate lokalet innen kl. 03:00.

På Sporten kan vi tilby både 3-rettersmenyer, buffeer, eller enklere mat som f. eks. gryter og fingermat. Kontakt oss for tilbud på gryter og fingermat.  Du kan lese mer om selskap på våre steder på vår selskaps og eventside, eller send oss en forespørsel.

Julebord

SportenWinterWonderland_34.jpg

Sporten er kanskje mest kjent for sine flotte julebord!

De mest populære datoene for firmafester i julen bookes ofte så tidlig som ett år i forveien. For mange har det blitt en tradisjon å ha firmaets julebord hos oss. Vi har mange faste gjester som kommer tilbake til oss år etter år, og det er vi spesielt stolte av.

Kurs og konferanse

Kulinar_s001.jpg

Sporten fungerer fint som et konferansested for både små og store grupper. Vi har projektor og lerret (4x4 m) som er inkludert i dagsmøtepakken. Minimumsantall er i utgangspunktet 40 personer. For skreddersydde løsninger – ta kontakt!  

Priser per person:

Kurspakke 1 – Dagsmøte: fra kr. 450,-
Inkluderer: Fri kaffe, frisk frukt, én mineralvann, 2-retters lunsj eller buffet (alle grupper under 20 personer får 2-retters lunsj, og alle grupper over 20 personer får buffet - med mindre annet avtales) og kake. 

Kurspakke 2 - Heldagsmøte: fra kr. 945,-
Inkluderer: Som kurspakke 1, men inkluderer også en 3-retters avslutningsmiddag, samt kaffe til dessert. 

Leie av lokalet tilkommer!

Vi tilbyr også enklere løsninger!

Reiserute

Adressen: Holmenkollveien 204

Sporten ligger plassert like bortenfor Frognerseteren.
T-bane: 1 til Frognerseteren (siste holdeplass). Følg deretter rett frem og ned bakken, mens du hele tiden holder til venstre (ca. fem minutter gange), og deretter får Sporten på høyre side.

Historie

SportenWinterWonderland_13.jpg

Sporten (egentlig Frognerseteren Sportshall), er et av Oslo største og mest spesielle selskapslokaler med en kapasitet på over 200 personer. Sporten har i mange år vært selskapslokalet til hovedrestauranten på Frognerseteren.

Sporten ble bygget i 1896 som et supplement til hovedrestauranten på Frognerseteren på grunn av den sterke utviklingen av skikulturen på slutten av 1800-tallet. Sporten ble bygget for 35.000 kr i tradisjonell dragestil, og arkitekten for Sporten var som for Frognerseteren, Holm Munthe.

Sporten har alltid vært drevet sporadisk, selv om den periodevis har vært åpen som kafé for folk som ferdes i skog og mark. Stedet hadde sin glansperiode på 60- og 70-tallet, da det ble arrangert offentlig dans i lokalene. Man kan nesten si at Sporten var et av Oslos første ”in steder”.

Sporten ble også brukt som feriekoloni for barna i Oslo sentrum. Ofte kun dagskoloni på grunn av den korte avstanden til sentrum hvor de fleste kom fra.