Ca 5 % påslag vinteren 2020. Menyene vil byttes ut 1. mai hvert år.

Meny 1

Sults kremede skalldyrsuppe på sjøkrepsfond servert med brød og safran aioli

(Fisk, Skalldyr, Bløtdyr, Melk, Hvete, Rug, Sesam, Egg)

Ovnsbakt kyllingbryst med lun potetsalat, kylling Vierge og urtesalat (Soya)

Tiramisu (Hvete, Egg, Melk)

565,-

 

Meny 2

Okse carpaccio med holtefjell, Norsk kaldpresset rapsolje, ristet gresskarkjerner (Melk)

Saltstekt Ishavsrøye med røkt blåskjellsaus, knust Folva potet med Nyr, smørdampede grønnsaker

(Fisk, Bløtdyr, Melk)

Bringebærpannacotta med kondensert melk friske bringebær (Melk)

595,-

 

Meny 3

Sults kaldrøkte ørret servert med potet terrine, sitronkrem og rogn (Fisk, Egg)

Lamme carrémed byggrynsalat, sellerirot krem, hvitløksaus. (Bygg, Selleri)

Ostekrem tilsmakt rabarbra med havrecrumble (Melk, Havre)

675,-

Meny 4

Smørdampede grønne asparges med eggekrem og brunt smørstøv (Egg, Melk)

Helstekt oksefilet med voks og aspargesbønner, potetpure tilsmakt västerbottenost, bacon og urter med grønnpeppersaus. (Melk)

Sommerdrøm, sjokolade Ganache, lys sjokolademosse, og bringebærkrem (Egg, Melk)

695,-

 

Vegetar 3 retter

Dampet grønn asparges med røkt portobellosopp krem og Norsk kaldpresset rapsolje

Lun potetsalat med Halloumi og grillsaus (Melk, Soya)

Ostekrem tilsmakt rabarbra med havrecrumble (Melk, Havre)