Selskapsmeny Sommer 2019

Meny 1

Sults kremede skalldyrsuppe på sjøkrepsfond, servert med brød og safranaioli
(Fisk, Skalldyr, Bløtdyr, Melk, Hvete, Rug, Sesam, Egg)

  • Kein Name Niederosterreich Gruner Veltliner, Østerrike kr 540.00
  • Domaine Des Malandes Bourgogne Blanc, Frankrike kr 650.00

 

Ovnsbakt kyllingbryst med lun potetsalat, kylling Vierge og urtesalat
(Soya)

  • Allesverloren Tinta Barocca, Sør Afrika kr 550.00
  • Philipp Kuhn Spatburgunder Tradition Pinot Noir, Tyskland kr 730.00

Tiramisu
(Hvete, Egg, Melk)

  • Nederburg Noble Late Harvest, Sør Afrika kr 100.00 pr. glass

565,-

Meny 3

Sults kaldrøkte ørret servert med potet-terrine, sitronkrem og rogn
(Fisk, Egg)

  • Condes De Albarei Albarino, Spania kr 545.00
  • Roblin Sancerre Origine Blanc, Frankrike kr 730.00

 

Lammecarrémed byggrynsalat, sellerirotkrem, hvitløksaus
(Bygg, Selleri)

  • Allesverloren Touriga Nacional, Sør Afrika kr 620.00
  • Domaines Lupier El Terroir, Spania kr 775.00

Ostekrem tilsmakt rabarbra med havrecrumble
(Melk, Havre)

  • Nederburg Noble Late Harvest, Sør Afrika kr 100.00 pr. glass

675,-

Meny 2

Oksecarpaccio med Holtefjell, norsk kaldpresset rapsolje og ristede gresskarkjerner
(Melk)

  • Condes De Albarei Albarino, Spania kr 545.00
  • Schloss Schonborn Rudesheimer Riesling Trocken, Tyskland kr 665.00

 

Saltstekt ishavsrøye med røkt blåskjellsaus, knust Folvapotet med nyr og smørdampede grønnsaker
(Fisk, Bløtdyr, Melk)

  • Allesverloren Chenin Blanc, Sør Afrika kr 595.00
  • Domaine Des Malandes Petit Chablis, Frankrike kr 700.00

 

Bringebærpannacotta med kondensert melk og friske bringebær
(Melk)

  • Abbazia Moscato Spumante, Italia kr 85.00 pr. glass
  • Brown Brothers Orange Muscat & Flora, Australia kr 90.00 pr. glass

595,-

Meny 4

Smørdampede grønne asparges med eggekrem og brunt smørstøv
(Egg, Melk)

  • Domaine Des Malandes Chablis 1er Cru, Frankrike kr 735.00
  • Roblin Sancerre Blanc Ammonites, Frankrike kr 760.00

Helstekt oksefilet med voks og aspargesbønner, potetpure med västerbottenost, bacon og urter med grønnpeppersaus
(Melk)

  • Allesverloren Shiraz, Sør Afrika kr 630.00
  • Luigi Oddero Barbera d Alba, Italia kr 725.00

Sommerdrøm, sjokoladeganache, lys sjokolademousse og bringebærkrem
(Egg, Melk)

  • Nederburg Noble Late Harvest, Sør Afrika kr 100.00 pr. glass
  • Speri Recioto Delle Valpollicella, Italia kr 135.00 pr. glass

695,-

 

Vegetar 3 retter

Dampet grønn asparges med røkt portobellosopp krem og Norsk kaldpresset rapsolje

Lun potetsalat med Halloumi og grillsaus
(Melk, Soya)

Ostekrem tilsmakt rabarbra med havrecrumble
(Melk, Havre)

Brød med smør og aioli kan bestilles i tillegg til NOK 40,- per person

ALLERGENER

1.Korn/Cereals 2. Skalldyr/Crustaceans  3. Egg /Eggs 4. Fisk /Fish 5. Peanøtter/Peanuts 6. Soya/Soya beans 7. Melk/Milk 8. Nøtter/Nuts  9. Selleri/Celery  10. Sennep /Mustard 11. Sesamfrø/Sesame seeds 12. Svoveldioksider og Sulfitter/ Sulphur dioxide 13. Lupin/Lupin 14. Bløtdyr/Molluscs