Selskapsmenyer

MENY 1

 

Sults kaldrøkte ørret med grillet asparges og hollandaise med steinbitkaviar

(3,4,7)

Vinforslag:

Robin Sancerre Origine blanc, Frankrike – Kr. 735,-

Condes de Albarei Albarino, Spania – Kr. 565,-

Langtidsbresert svinerullade med sitron, lime, grønnsakreagout, sjysaus, potetpuré tilsmakt pepperrot

(7, 9, 10)

Vinforslag:

Bourgogne Pinot Noir Louis Violland, Frankrike – Kr. 680,-

Allesverloren Tinta Barocca. Sør-Afrika – Kr. 595,-

 

Lime – og myntemarinerte bær med vaniljekrem

(3,7)

Vinforslag:

Ruffino Moscato Dásti, Italia – Kr. 85,- / glass

 

Kr. 545,-

 

MENY 3

Kyllingterrin med pistasj på feldtsalat, sprø skinke og dressing på 64 graders egg

(3,8)

Vinforslag:

Schloss Schönborn Riesling Trocken, Tyskalnd – Kr. 585,-

Condes de Albarei Albarino, Spania – Kr. 565,-

 

Lammemørbrad på lun potetsalat, sprøbakakt østersopp og Sults grillsaus

(6,11)

Vinforslag:

Allesverloren Tinta Barocca – Sør-Afrika – kr. 595,-

Bourgogne Pinot Noir Louis Violland, Frankrike – kr. 680,-

 

Tjukkmjølkspudding med karamellsaus tilsmakt mynte

(7)

Vinforslag:

Brown Brothers Orange Muscat og flora, Australia – Kr. 95,-/ per glass

 

Kr. 655,-

MENY 2

 

Gravet – og røkt okse med estragon og persilleemulsjon, semitørket tomat og syltet rødløk

(3)

Vinforslag:

Finca Las Moras Barrel Select Chardonnay, Argentina – Kr. 535,-

Condes de Albarei Albarino, Spania – Kr. 565,-

Kveite med sitron og urtebakt fennikel, brandad på røkt makrell og hollandaise med ørretrogn

(3,4,7)

Vinforslag:

Schloss Schönborn Rielsing Trocken, Tyskalnd – Kr. 585,-

Kein Name Rheinhessen Riesling, Tyskalnd  – Kr. 575,-

 

Ostekake på Nyr med pasjonfrukt

(7)

Vinforslag:

Nederburg Noble Late Harvest, Sør-Afrika – 90,- /glass

Kr. 595,-

 

MENY 4

Smørstekt kamskjell med agurksalat tilsmakt koriander, soyamarinert ørretrogn og jordskokkschips

(6,14)

Vinforslag:

Kein name Rheinhessen Trocken Riesling, Tyskalnd – Kr. 575,-

Philipp Kuhn Rielsing vom Kalksteinfels Trocken, Tyskland – Kr. 755,-

 

Helstekt oksefilet med byggrynssalat tilsmakt steinsopp med vårløk og rødvinsreduksjon

Vinforslag:

Nederburg Heritage Heroes, Sør-Afrika – Kr. 730,-

Alleserloren Tinta Barocca, Sør-Afrika – 595,-

 

Sjokoladeganache med baileys, lys sjokolademousse, syltet tindved og brunt smørpulver.

(3,7)

Vinforslag:

Nederburg Noble Late Harvest – Kr. 90,-/glass

 

Kr. 675,-

Brød med smør og aioli kan bestilles i tillegg til NOK 40,- per person

ALLERGENER

1.Korn/Cereals 2. Skalldyr/Crustaceans  3. Egg /Eggs 4. Fisk /Fish 5. Peanøtter/Peanuts 6. Soya/Soya beans 7. Melk/Milk 8. Nøtter/Nuts  9. Selleri/Celery  10. Sennep /Mustard 11. Sesamfrø/Sesame seeds 12. Svoveldioksider og Sulfitter/ Sulphur dioxide 13. Lupin/Lupin 14. Bløtdyr/Molluscs