Selskapsmenyer

MENY 1

Crème Ninon
Servert med kongekrabbe
(2,7)

Langtidsbraisert svineside i chili, eple og kanel
Servert med sjysaus, sellerirotpuré og gulrotsalat tilsmakt stjerneanis
(7,9)

Fløtepudding på tjukkmjølk fra Røros
Servert med hjemmelaget bringebærsaus og friske bær
(7)

515,-

MENY 3

Hjemmesyltet røye
Servert på grønnsaksalat med lun jordskokkpuré og dillolje
(4,7)

Hjortemedaljong
Servert med potetpuré tilsmakt hvitløk, rødløkskompott og kremet skogsoppsaus
(7)

Brunostmousse
Toppet med salte peanøtter og hjemmelaget bringebærsaus
(3,5,7)

kr. 615,-

MENY 2

Hjemmegravet hjort
Servert med prim og akevittmarinerte tyttebær på hjemmelaget flatbrød
(1,7)

Bakt torskerygg
Servert med grønn ertepuré, kokte poter og brunet smør med bacon
(4,7)

Tilslørte multer
Toppet med pepperkakecrumble
(1,7)

575,-

MENY 4

Sporten’s kaldrøkte ørretrullade
Servert med ramsløkskrem, syltet rødløk og hjemmelaget rugbrød på tjukkmjølk fra Røros
(1,4,7)

Lammefilet fra Hallingskarvet
Servert med rosmarinsjy, potetkake og glaserte beter
(7)

Vinterdrøm
Mørk ganache, lys sjokolademousse og skogsbærkrem i lag
Servert med mandelstang
(3,7,8)

635,-

ALLERGENER

1.korn, 2. skalldyr, 3. egg, 4. fisk, 5. peanøtter, 6. soya, 7. melk, 8. nøtter, 9. selleri, 10. sennep, 11. sesamfrø, 12. svoveldioksider og sulfitter, 13. lupin, 14. bløtdyr