ÅRETS JULEMENYER 2016-2017

ÅRETS JULEMENYER

Julens fristelser er like rundt hjørnet!
Se årets julemeny nedenfor.

 

STOR JULEBUFFET
Ribbe servert med hjemmelagde medisterkaker (7), julepølser (7), kokte mandelpoteter, brun saus (1,7) og surkål
Roastbiff, viltpaté, assortert spekemat, hjemmelaget sylte og lammerull
Bakt sjøørret (4) med ramsløk og Sporten’s hjemmerøkte laks med spennende krydder
Syltet laks (4,10) og gravet laks (4,11) på Fru Lysholm
Rakefisk (4) fra Hardangervidda, ferskvannskreps (2), reker (2) og hjemmelaget krydder- og sennepssild (4,10)
Ostefat (7)

Tilbehør:
Hjemmelaget potetsalat (3,10) og waldorfsalat (3,7,8,10), eggerøre (3,7), gressløksaus (7),
rømme (7), nyrørte tyttebær, sennepssaus (3,10), sprø salat, remulade (3,10), soppsalat, sylteagurk (10),
pickles (10), sennep (10), rødbeter, rødløk, flatbrød (1), lefse (1,8) og godt brød (1,6,11)

På dessertbordet vil det bli servert frisk frukt, hjemmelaget karamellpudding (3,7) med karamellsaus (7),
 riskrem (7) med rød saus, multekrem (7) og pepperkaker (1)

kr. 605,-

 

JULENS 3-RETTERSMENY

Rakefisklefse (1,4,8) med rømme (7), gressløk og rødløk

Juletallerken med ribbe, julepølse (7) og hjemmelagde medisterkaker (7)
servert med tradisjonelt tilbehør som poteter og saus (1,7)

Ostekake med multer og vanilje (7)

kr. 525,-

 

JULETAPAS/FINGERMAT

Perfekt for stående buffet i julebord tider. Deilig blanding av julemat og tapas:

Juleribbe på karamellisert rødkål
Viltpatè med hjemmerøkt bacon
Lefse med lammerull og urtekrem (1,8)
Rakfisk i lefse med rømme og rødløk (eller evt. gravlaks) (4,7,8)
Luksus fiskekaker med fennikelremulade (3,4,7,14)
Pepperkaker (1) med gorgonzolakrem (7)
Svineterrine med tranebær
Sporten’s hjemmerøkte laks (4)
Bakt gresskar med geitostkrem (7)
Saltbakte amandinepoteter med hjemmelaget aioli (3)
Balsamicobakt sopp
Godt brød (1,6,11)

kr. 550,-

  

JULETALLERKNER

 Fersk ribbe, hjemmelagede medisterkaker (7) og julepølse (7)
Servert med tradisjonelt tilbehør som surkål, rødkål, brunsaus (1,7) og kokte mandelpoteter

kr. 385,-

Pinnekjøtt av årets lam
Servert med vossakorv (7), hjemmelaget kålrabistappe (7), sjysaus og kokte mandelpoteter (serveres to ganger)

kr. 465,-

 Lutefisk
Servert med tradisjonelt tilbehør som Ertepuré (7) og baconfett (7) (servert to ganger)

kr. 445,-

 

Allergener listet i parentes: 
1. korn, 2. skalldyr, 3. egg, 4. fisk, 5. peanøtter, 6. soya
7. melk, 8. nøtter, 9. selleri, 10. sennep, 11. sesamfrø
12. svoveldioksider og sulfitter, 13. lupin, 14. bløtdyr