Årets meny inneholder en rekke spennende retter og er tilpasset sesongens råvarer. Maten er basert på gode, sunne og velsmakende kortreiste råvarer hvor alle retter er laget fra bunnen av.

MENY 2017

SELSKAPSMENY 

Fra 3- til 7-retters menyer

LUNSJMENY

Fra snitter til wraps

BUFFETMENY

Grillbuffeter, tapasbuffeter og julebuffet

FINGERMATMENY

Velg mellom ulike småretter

Sults selskapsmenyer

MENY 1

Crème Ninon
Servert med kongekrabbe
(2,7)

Langtidsbraisert svineside i chili, eple og kanel
Servert med sjysaus, sellerirotpuré og gulrotsalat tilsmakt stjerneanis
(7,9)

Fløtepudding på tjukkmjølk fra Røros
Servert med hjemmelaget bringebærsaus og friske bær
(7)

515,-

MENY 2

Hjemmegravet hjort
Servert med prim og akevittmarinerte tyttebær på hjemmelaget flatbrød
(1,7)

Bakt torskerygg
Servert med grønn ertepuré, kokte poter og brunet smør med bacon
(4,7)

Tilslørte multer
Toppet med pepperkakecrumble
(1,7)

575,-

MENY 3

Hjemmesyltet røye
Servert på grønnsaksalat med lun jordskokkpuré og dillolje
(4,7)

Hjortemedaljong
Servert med potetpuré tilsmakt hvitløk, rødløkskompott og kremet skogsoppsaus
(7)

Brunostmousse
Toppet med salte peanøtter og hjemmelaget bringebærsaus
(3,5,7)

kr. 615,-

MENY 4

Sporten’s kaldrøkte ørretrullade
Servert med ramsløkskrem, syltet rødløk og hjemmelaget rugbrød på tjukkmjølk fra Røros
(1,4,7)

Lammefilet fra Hallingskarvet
Servert med rosmarinsjy, potetkake og glaserte beter
(7)

Vinterdrøm
Mørk ganache, lys sjokolademousse og skogsbærkrem i lag
Servert med mandelstang
(3,7,8)

635,-

SULTS BUFFETMENYER

TAPASBUFFET

Chipotlemarinert og langtidsbraisert svinenakke

Tapasboller i tomatsalsa (1,9)

Serranoskinke

Chorizo

Sprø salat med reker, mango, koriander og lime (2)

Stekte spanske padronpeppers

Manchego, lagret 6 mnd. (7,12)

Pastasalat med paprika, soltørket tomat, rødløk og urteyoghurt (1,3,7)
Tomatsalat med frisk basilikum, olivenolje, havsalt og ristet hvitløk

Aspargesbønner med sitron, olje, salt og ristede sesamfrø (11)

Ovnsbakte småpoteter med urter, salt og olje

Hjemmelaget aioli (3)

Godt brød (1,7,11,13)

495,-

VEGETARBUFFET

Pastasalat med paprika, soltørket tomat, rødløk og urter (1,3)

Kikertsalat med rødløk, bladpersille, hvitløk og rettich

Aspargesbønner med sitron, olje, salt og ristede sesamfrø (11)

Ovnsbakte småpoteter med urter, olje og salt

Kålsalat med dijonsennep, eddik og creme fraiche (7,10)

Couscous salat med paprika, stangselleri, vårløk, agurk, sitronolje,
honning- og ingefæreddik (1,9)

Grillede grønnsaker som squash, paprika, aubergine

Tomatsalat med basilikum, olivenolje, salt og ristet hvitløk

Grillede maiskolber (7)

Baba ganouche

Gremolata (6)
Yoghurtdressing (7)

Hjemmelaget aioli (3)

Godt brød (1,7,11,13)

295,-