Baguetter og annet lett

Bagett med ost og skinke eller kyllingsalat med karri – kr. 75,-

Fruktfat – kr. 70,- pr. pers.

Kake/bakeverk – kr. 50,-

Nøtter eller annen snacks – kr. 35,- pr. pers.

Kaffe/te (gjennom hele dagen) – kr. 70,- pr. pers.

Kaffe (én pause) – kr. 35,- pr. pers.

 

Sandwich /smørbrød

Skalldyrsrøre, sitron og rogn – kr. 135,-

Mozzarella, tomatillo tomat, pesto og salat – kr. 135,-

Hjemmelaget karbonade, løk, salat – kr. 135,-

Lages på grovt og fint langpannebrød. Ved store grupper serveres dette på fat på buffet.

Sandwichbuffet: Alle tre typene sandwich servert på fat på buffet (beregnes to biter per pers) – kr. 225,-

 

Gryteretter (servert på buffet):

Kremet viltgryte servert med potetpuré, nyrørte tyttebær, godt brød og smør – kr. 275,-

Biff stroganoff servert med ris, rødbeter, sylteagurk, godt brød og smør – kr. 255,-

Provencalsk lammegryte servert med rotfrukter, godt brød og smør – kr. 255,-

Kyllinggryte tilsmakt karri servert med ris, godt brød og smør – kr. 235,-

Kremet fiske- og skalldyrssuppe med Sult-signatur, servert med godt brød og aioli – kr. 255,-

 

 

Menyene krever forhåndsbestilling senest 1 uke før.

Minimum 15 personer på buffeer og gryteretter/supper.

 

Kontakt booking@sult.no /67109970
for tilbud og ytterligere menyvalg

 

 

Lunsjbuffet 1

Ovnsbakt ørret, kyllingklubber, stekte krydderpølser, ovnsbakte småpoteter, frisk salat, urtedressing, aioli og godt brød – kr.245,-

Lunsjbuffet 2

Norsk tradisjonsrik mat, med fisk, kjøtt, skalldyr, oster, godt brød, salater og annet tilbehør.
Her bruker kokken sesongens råvarer og innhold varierer – kr. 365,- per person

Møtepakker:

Dagsmøtepakke 1:

Kaffe/te gjennom hele dagen, fruktfat, lunsjbuffet 1 – kr. 355,-
Lunsjbuffet: Ovnsbakt ørret, kyllingklubber, stekte krydderpølser, ovnsbakte småpoteter, frisk salat, urtedressing, aioli og godt brød

Dagsmøtepakke 2:

Kaffe/te gjennom hele dagen, fruktfat, lunsjbuffet 2 – kr. 495,-
Lunsjbuffet: Norsk tradisjonsrik mat, med fisk, kjøtt, skalldyr, oster, godt brød, salater og annet tilbehør.
Her bruker kokken sesongens råvarer og innhold varierer.

 

Snittemeny 2018-2019

Røkelaks med eggerøre og dill

Håndpillede reker med majones og dill

Roastbiff med remulade, sylteagurk og tomat

Ovnsbakt leverpostei med rødbeter og sprø løk

Brie med druer

Tilvalg:

Karbonadesmørbrød med løk, tomat og sylteagurk kr 125

 denne kan eventuelt byttes ut mot 2 snitter i snittepakker.