Buffetmenyer

TAPASBUFFET

 

Gårdskylling med chimichurri, squashspagetti

Tapasboller med tomatsalsa (1,9)

Serranoskinke

Chorizo fra Krossby

Argentinske villreker med quinoasalat, (sulfitt, skalldyr)

Stekte spanske padronpeppers

Manchego, lagret 6 mnd(7,12)

Bønnesalat med Roccula

Bulgursalat med grillet paprika

Aspargesbønner med sitron, olje, salt og ristede sesamfrø(11)

Ovnsbakte småpoteter med urter, salt og olje

Aioli(3)

Godt brød (1,7,11,13)

495,-

VEGETARBUFFET

 

Pastasalat med paprika, soltørket tomat,

rødløk og urter(1,3)

Bønnesalat med Roccula

Aspargesbønner med sitron, olje, salt
og ristede sesamfrø (11)

Ovnsbakte småpoteter med urter, olje og salt

Sommerkålsalat med dijonsennep,

eddik og crème fraîche (7,10)

Bulgursalat med bakt parika

Grillede grønnsaker (eks. squash, paprika, aubergine)

Tomatsalat med basilikum, olivenolje,
salt og ristet hvitløk

Quinoasalat med urter

Baba ganouche

Gremolata(6)

Aioli (3)

Godt brød(1,7,11,13)

345,-

NORSK FOLKEBUFFET

 

Pastasalat med skalldyr (1,2,3)

Røket laks med eggerøre (3,4,7)

2 typer sild (4,10)

Spekeskinke med rømme (7)

Roastbiff med remulade og cornichons (3,10)

Hjemmelagde karbonader med smørstekt løk (9,10)

Ovnsbakt laks med rømmesaus (4,7)

Tomat og løk salat (7)

Frisk salat

To typer dressing (3,7)

Flatbrød (1)

Godt brød(1,7,11,13) og smør(7)

 

475,-

NORSK SPEKEBUFFET

 

Elgpølse

Fenalår

Salami

Spekeskinke

Flatbrød(1)

Eggerøre(3,7)

Rømme(7)

Potetsalat (3,10)

Frisk melon

Rømmegrøt (1,7)

Godt brød(1,7,11,13) og smør(7)

 

465,-

  

  

 

Tilleggsretter på buffet fra kr. 45,- per rett/pers.

JULEMENY

STOR JULEBUFFET

Ribbe og hjemmelagde medisterkaker (7),

Julepølser (7),

kokte mandelpoteter med brun saus (1,7) og surkål.

Roastbiff, viltpaté, assortert spekemat, hjemmelaget sylte og lammerull.

Bakt sjøørret (4) med ramsløk

Sporten’s hjemmerøkte laks med spennende krydder.

Syltet laks (4,10)

Gravet laks (4,11) på Fru Lysholm.

Rakefisk (4) fra Hardangervidda,

Ferskvannskreps og reker (2)

Hjemmelaget krydder- og sennepssild (4,10)

Ostefat (7)
Tilbehør:Hjemmelaget potetsalat (3,10) og waldorfsalat (3,7,8,10), eggerøre (3,7), gressløksaus (7),
rømme (7), nyrørte tyttebær, sennepssaus (3,10), sprø salat, remulade (3,10), soppsalat, sylteagurk (10), pickles (10), sennep (10), rødbeter, rødløk, flatbrød (1), lefse (1,8) og godt brød (1,6,11)

Dessert til stor julebuffet:

Det vil bli servert frisk frukt,

Hjemmelaget karamellpudding (3,7) med karamellsaus (7),

Riskrem (7) med rød saus,

Multekrem (7) og pepperkaker (1)

675,-

JULETAPAS/FINGERMAT

Perfekt for stående buffet i julebord tider. Deilig blanding av julemat og tapas:

Juleribbe på karamellisert rødkål

Viltpatè med hjemmerøkt bacon

Lefse med lammerull og urtekrem (1,8)

Rakfisk i lefse med rømme og rødløk (eller evt. gravlaks) (4,7,8)

Luksus fiskekaker med fennikelremulade (3,4,7,14)

Pepperkaker (1) med gorgonzolakrem (7)

Sporten’s hjemmerøkte laks (4)

Bakt gresskar med geitostkrem (7)

Saltbakte amandinepoteter med hjemmelaget aioli (3)

Balsamicobakt sopp

Godt brød (1,6,11)

575,-

 

JULENS 3-RETTERSMENY

Rakefisklefse (1,4,8) med rømme (7), gressløk og rødløk

Juletallerken med ribbe, julepølse (7) og hjemmelagde medisterkaker (7
Servert med tradisjonelt tilbehør som poteter og saus (1,7)

Ostekake med multer og vanilje (7)

 

545,-

 

ALLERGENER

1.korn, 2. skalldyr, 3. egg, 4. fisk, 5. peanøtter, 6. soya, 7. melk, 8. nøtter, 9. selleri, 10. sennep, 11. sesamfrø, 12. svoveldioksider og sulfitter, 13. lupin, 14. bløtdyr