Buffetmenyer

TAPASBUFFET

Chipotlemarinert og langtidsbraisert svinenakke

Tapasboller i tomatsalsa (1,9)

Serranoskinke

Chorizo

Sprø salat med reker, mango, koriander og lime (2)

Stekte spanske padronpeppers

Manchego, lagret 6 mnd. (7,12)

Pastasalat med paprika, soltørket tomat, rødløk og urteyoghurt (1,3,7)
Tomatsalat med frisk basilikum, olivenolje, havsalt og ristet hvitløk

Aspargesbønner med sitron, olje, salt og ristede sesamfrø (11)

Ovnsbakte småpoteter med urter, salt og olje

Hjemmelaget aioli (3)

Godt brød (1,7,11,13)

495,-

VEGETARBUFFET

Pastasalat med paprika, soltørket tomat, rødløk og urter (1,3)

Kikertsalat med rødløk, bladpersille, hvitløk og rettich

Aspargesbønner med sitron, olje, salt og ristede sesamfrø (11)

Ovnsbakte småpoteter med urter, olje og salt

Kålsalat med dijonsennep, eddik og creme fraiche (7,10)

Couscous salat med paprika, stangselleri, vårløk, agurk, sitronolje,
honning- og ingefæreddik (1,9)

Grillede grønnsaker som squash, paprika, aubergine

Tomatsalat med basilikum, olivenolje, salt og ristet hvitløk

Grillede maiskolber (7)

Baba ganouche

Gremolata (6)
Yoghurtdressing (7)

Hjemmelaget aioli (3)

Godt brød (1,7,11,13)

295,-

NORSK FOLKEBUFFET

Pastasalat med skalldyr (1,2,3)

Røket laks med eggerøre (3,4,7)

Rekeceviche (2)

Spekeskinke med rømme (7)

Roastbiff med remulade og cornichons (3,10)

Hjemmelagde karbonader med smørstekt løk (9,10)

Ovnsbakt laks med rømmesaus (4,7)

Tomat og mozzarella (7)

Frisk salat

Sitron og majones

To typer dressing (3,7)

Flatbrød (1)

Godt brød (1,7,11,13)
Smør (7)

450,-

NORSK SPEKEBUFFET

Elgpølse

Fenalår

Salami

Spekeskinke

Flatbrød (1)

Eggerøre (3,7)

Rømme (7)

Potetsalat (3,10)

Frisk melon

Rømmegrøt (1,7)

Godt brød (1,7,11,13)
Smør (7)

435,-

 

SPANSK/ITALIENSK SPEKEBUFFET

Serranoskinke

Chorizopølse (6,7)

Venttricina (6,7)

Fenocchiona (6,7)

Felino
Ovnsbakte grønnsaker

Syltet sopp

Tomat og mozzarella (7)

Ovnsbakte småpoteter

Hjemmelaget aioli (3)

Godt brød (1,7,11,13)

475,-

 

 

Tilleggsretter på buffet fra kr. 35,- per rett/pers.

JULEMENY

STOR JULEBUFFET

Ribbe, hjemmelagde medisterkaker (7), julepølser (7), kokte mandelpoteter, brun saus (1,7) og surkål. Roastbiff, viltpaté, assortert spekemat, hjemmelaget sylte og lammerull. Bakt sjøørret (4) med ramsløk og Sporten’s hjemmerøkte laks med spennende krydder.Syltet laks (4,10) og gravet laks (4,11) på Fru Lysholm. Rakefisk (4) fra Hardangervidda, ferskvannskreps (2), reker (2) og hjemmelaget krydder- og sennepssild (4,10)
Ostefat (7)
Tilbehør: Hjemmelaget potetsalat (3,10) og waldorfsalat (3,7,8,10), eggerøre (3,7), gressløksaus (7),
rømme (7), nyrørte tyttebær, sennepssaus (3,10), sprø salat, remulade (3,10), soppsalat, sylteagurk (10), pickles (10), sennep (10), rødbeter, rødløk, flatbrød (1), lefse (1,8) og godt brød (1,6,11)

På dessertbordet vil det bli servert frisk frukt, hjemmelaget karamellpudding (3,7) med karamellsaus (7), riskrem (7) med rød saus, multekrem (7) og pepperkaker (1)

605,-

JULENS 3-RETTERSMENY

Rakefisklefse (1,4,8) med rømme (7), gressløk og rødløk

Juletallerken med ribbe, julepølse (7) og hjemmelagde medisterkaker (7
Servert med tradisjonelt tilbehør som poteter og saus (1,7)

Ostekake med multer og vanilje (7)

525,-

 

JULETAPAS/FINGERMAT

Perfekt for stående buffet i julebord tider. Deilig blanding av julemat og tapas:

Juleribbe på karamellisert rødkål

Viltpatè med hjemmerøkt bacon

Lefse med lammerull og urtekrem (1,8)

Rakfisk i lefse med rømme og rødløk (eller evt. gravlaks) (4,7,8)

Luksus fiskekaker med fennikelremulade (3,4,7,14)

Pepperkaker (1) med gorgonzolakrem (7)

Svineterrine med tranebær

Sporten’s hjemmerøkte laks (4)

Bakt gresskar med geitostkrem (7)

Saltbakte amandinepoteter med hjemmelaget aioli (3)

Balsamicobakt sopp

Godt brød (1,6,11)

550,-

JULETALLERKNER

Fersk ribbe, hjemmelagede medisterkaker (7) og julepølse (7)

Servert med tradisjonelt tilbehør som surkål, rødkål,
brunsaus (1,7) og kokte mandelpoteter

385,-

Pinnekjøtt av årets lam

Servert med vossakorv (7), hjemmelaget kålrabistappe (7),
sjysaus og kokte mandelpoteter (serveres to ganger)

465,-

Lutefisk

Servert med tradisjonelt tilbehør som ertepuré (7)
og baconfett (7) (servert to ganger)

445,-

ALLERGENER

1.korn, 2. skalldyr, 3. egg, 4. fisk, 5. peanøtter, 6. soya, 7. melk, 8. nøtter, 9. selleri, 10. sennep, 11. sesamfrø, 12. svoveldioksider og sulfitter, 13. lupin, 14. bløtdyr