Buffetmenyer

TAPASBUFFET

  

Gårdskylling med chimichurri, squashspagetti (6)

Tapasboller med tomatsalsa (1,3,9)

Serranoskinke

Chorizo fra Krossby (10)

Argentinske villreker og akkar med quinoasalat, (2,12,14)

Stekte spanske padronpeppers

Manchego, lagret 6 mnd (3,7)

Tomatsalat med basilikum, olivenolje, salt og ristet hvitløk

Bulgursalat med grillet paprika (1)

Salat på Aspargesbønner og blomkål med sitron, olje, salt og ristede sesamfrø (11)

Ovnsbakte småpoteter med urter, salt og olje

Aioli(3)

Godt brød (1,7,11,13)

Kr. 525,-

VEGETARBUFFET

 

Pastasalat med paprika, soltørket tomat,

rødløk og urter(1,3)

Bønnesalat med Roccula

Aspargesbønner med sitron, olje, salt
og ristede sesamfrø (11)

Ovnsbakte småpoteter med urter, olje og salt

Sommerkålsalat med dijonsennep,

eddik og crème fraîche (7,10)

Bulgursalat med bakt parika

Grillede grønnsaker (eks. squash, paprika, aubergine)

Tomatsalat med basilikum, olivenolje,
salt og ristet hvitløk

Quinoasalat med urter

Baba ganouche

Gremolata(6)

Aioli (3)

Godt brød(1,7,11,13)

375,-

NORSK FOLKEBUFFET

 

Pastasalat med skalldyr (1,2,3)

Røket laks med eggerøre (3,4,7)

2 typer sild (4,10)

Spekeskinke med rømme (7)

Roastbiff med remulade og cornichons (3,10)

Hjemmelagde karbonader med smørstekt løk (9,10)

Ovnsbakt laks med rømmesaus (4,7)

Potetsalat (3,10)

Tomat og løk salat (7)

Frisk salat

To typer dressing (3,7)

Flatbrød (1)

Godt brød(1,7,11,13) og smør(7)

 

495,-

NORSK SPEKEBUFFET

 

Elgpølse

Fenalår

Salami

Spekeskinke

Flatbrød(1)

Eggerøre(3,7)

Rømme(7)

Potetsalat (3,10)

Frisk melon

Rømmegrøt (1,7)

Godt brød(1,7,11,13) og smør(7)

 

490,-

  

  

 

Tilleggsretter på buffet fra kr. 45,- per rett/pers.

GRILLMENY

Kjøkkensjefens store grillbuffet

Langtidsgrillet svinenakke med BBQ saus (selleri, sennep)

Grillet kylling med majones tilsmakt brunt smør og kapers (egg)

Quinoasalat på paprika, mynte og lime servert med sjømat (fisk, skalldyr, bløtdyr, sulfit)

Gode pølser fra Krosby (sennep)

Foliebakt laks marinert med Pale ale og soya. (Fisk, soya)

Rå brokkolisalat med ananas, solsikkekjerner rødløk og majones (Egg)

Gresskarsalat med ristede gresskarkjerner og granateple

Tomatsalat med basilikum, olivenolje, salt og balsamico

Bønnesalat med ruccula(soya)

Aspargesbønner og blomkål med sesam og grillet sitron (sesam)

Potetsalat med vårløk, kapers og cocktailtomat (sennep)

Aioli (Egg)

Sults grillsaus (Soya)

kreolsaus

Kryddersmør med sitron, estragon, svart pepper (Melk)

Godt brød (Hvete, Rug, Sesam)

 

Kr. 650,-

 

Grillbuffet

Langtidsgrillet svinenakke med BBQ saus (selleri, sennep)

Quinoasalat på paprika, mynte og lime servert med sjømat (fisk, skalldyr, bløtdyr, sulfit)

Gode pølser fra Krosby (Sennep)

Foliebakt laks marinert med Pale ale og soya (Fisk, Soya)

Gresskarsalat med ristede gresskarkjerner og Granateple

Tomatsalat med basilikum, olivenolje, salt og balsamico

Bønnesalat med ruccula (Soya)

Potetsalat med vårløk, kapers og cocktailtomat

Aioli (Egg)

Sults grillsaus (Soya)

Kryddersmør med sitron, estragon, svart pepper (Melk)

Godt brød (Hvete, Rug, Sesam)

 

Kr. 550,-         

ALLERGENER

1.korn, 2. skalldyr, 3. egg, 4. fisk, 5. peanøtter, 6. soya, 7. melk, 8. nøtter, 9. selleri, 10. sennep, 11. sesamfrø, 12. svoveldioksider og sulfitter, 13. lupin, 14. bløtdyr