Skap deres drømmedag

Tiden før bryllupet skal ikke bestå av stress og mas, la heller SULT ta seg av planleggingen så dere kan nyte den spesielle tiden før den store dagen.

BRYLLUP

Prat med en av våre prosjektledere så kartlegger vi deres ønsker og kommer frem til den beste løsningen akkurat for deres unike bryllup! 

 

Mat og drikke 

3 – retters fra 545,- pr. Pers 

Buffet fra 495,- pr. Pers 

Vinpakke 4gl vin 445,- pr. Pers 

Ved andregangsservering av hovedrett tilkommer 185,- pr. pers 

Hjemmelagde kaker kan medbringes i alle våre lokaler for et tillegg på 40,- pr pers. Kun begrenset antall, oppbevaring avtales.

Vi tilbyr også aperitiff, fingermat og nattmatmeny. 

 Vi kan tilby meny etter deres ønske, pris etter forespørsel. 

 

Bryllupskaker

ALTERNATIV 1

Bryllupskaken glaseres med en fruktgelè og kanten heldekkes av mørke sjokolade-brikker. Dekorasjon med utgangspunkt i makroner, friske frukt og bær, samt sjokolade-pynt.

 

ALTERNATIV 2

Bryllupskaken glaseres eller sprayes hvit og kanten heldekkes av hvite sjokolade-brikker. Dekorasjon med utgangspunkt i friske roser, hvite sjokolade-ballonger, makroner, friske frukt og bær, samt sjokolade-pynt.

Vi dekker med hvite duker og damaskservietter dersom ikke annet er avtalt. Ytterligere eller annen bordpynt kan arrangeres ved avtale.

Vi kan også ordne med ulike lyspakker, blomsteroppsatser og generell pynting av lokale, ta kontakt for forslag og priser.

Live musikk og band fra 20 000,-

DJ fra 8000,-

Anlegg 3000,- og projektor og lerret 2500,-

Vielser vil være mulig på alle lokaler, dere bestiller selv vigsler eller prest. For stoloppsett koster dette 20,- per person.

La oss kartlegge deres ønsker så skreddersyr vi den beste løsningen for deres store dag!

Vi gleder oss til å høre fra dere!

Prosessen steg for steg

1

Befaring på ønsket lokale

2

Oversikt over deres ønsker og hva vi kan tilby dere

3

Signering av kontrakt

4

Generelle spørsmål kan sendes til bookingkontor gjennom hele prosessen

5

Prøvesmaking av meny og vin 1-4 måneder i forkant- Dette er dere selv ansvarlig for å booke.

6

Ca 2 uker i forkant vil vi ha et siste møte enten på lokasjon eller over telefon. Da vil hele kvelden bli gjennomgått med ansvarlig hovmester.